I com cada divendres, avui toca actualitat tecnològica. Notícies de diferents webs i vídeos que ens mostren l’actualitat al món en termes de tecnologia.

Actualitat tecnològica

Començarem, com no pot ser d’una altra manera, amb un notícia on el multivers és el protagonista.

Disney vol crear el seu multiverso

Un multiverso el podríem definir com un entorn virtual totalment inmersiu. Un entorn 3D on sembla que estiguis a la realitat. Segur que heu vist Ready Player One. Doncs Disney vol tenir el seu multiverso.

Però atenció, que sembla que Pokémon també està pensant en el seu Multiverso.

La nova navegació creada per Tesla

Resulta que la poderosa Tesla ha creat un nou mètode de navegació de cotxes que és increïblement avançada. Dona una visió global en 3D al conductor de tot l’entorn. Us passem un enllaç que parla sobre el preu que tindrà.

Star Wars Eclipse

Star Wars Eclipse és un videojoc d’acció i aventura de tall narratiu, ambientat en temps de l’Alta República. Signat per Quantic Dreams, creadors de Heavy Rain i Detroit: Become Human, Star Wars Eclipse es troba actualment en les seves fases inicials de desenvolupament però promet un ampli viatge per aquesta galàxia molt llunyana.

Ja ha finalitzar el CES 2022

EL CES ( Consumer Technology Association) ha arribat al seu final aquest 2022. En el següent enllaç, podeu trobar un resum de tot el que es va mostrar:

Sony està creant un escànner 3D

Just després de saber notícies sobre el nou Playstation VR2, on els usuaris poden jugar en 3D en la Playstation 5 d’una forma molt avançada, es revela que Sony està creant un escànner 3D per escanejar objectes reals per incorporar-los en els jocs.

Bé, per aquesta setmana és suficient per veure com va el tema de la tecnologia al món. Sembla que el tema 3D i el multivers comença a agafar força.

Fins la següent entrada d’actualitat tecnològica en català.