Qui som

Quatre replegats

Comencem malament. Ara no sabem si som quatre replegats, quatre gats o quina és l’expressió per dir que som quatre penjats. Realment, per ara només som dos graduats en multimèdia que escrivim al blog. Esperem anar sumant participants.

Objectiu

Vadebits.cat neix amb l’únic objectiu de participar a Internet aportant articles en català sobre tecnologia. No ens podem marcar cap objectiu en termes de qualitat o nombre de post a publicar. Ho farem quan puguem i amb tota l’estima que sabem.

Vadebits Logo

Sabem de què va

Ja tenim altres blogs de tecnologia. En castellà. Amb més de 1000 visites diàries. La tecnologia ens agrada, però també volem fer-ho en un idioma en el que la tecnologia es resisteix. Volem escriure sobre tecnologia en català.

Col·labora

Si vols col·laborar, ho podràs fer a les xarxes socials o escrivint a [contacte arroba vadebits punt com]

Com ho pots fer? Agafa un llapis i un paper… bé, agafa el mòbil o la tablet i apunta:

  • Corrector. Necessitem correccions dels articles. Faltes d’ortografia, sintaxi o qualsevol anglicisme o castellanisme que se’ns pugui escapar.
  • Creant articles. Saps programar robots? Desenvolupes videojocs? Domines el tema de la realitat virtual? En definitiva, si saps de qualsevol branca de la tecnologia, escriu-nos i veurem com podem col·laborar.
  • Suggeriments. Pots escriure’ns per fer-nos conèixer noves tecnologies, pàgines web en català, xarxes socials sobre tecnologia en català…

No ens “matxaqueu”

Ho fem amb tota la bona fe del món. Si us plau, no ens matxaqueu amb el tema lingüístic. Ajudeu-nos i col·laboreu, que de haters en sobren a Internet.