Des de OpenIA, ens presenten ChatGPT , un xat amb intel·ligència artificial, com: “Hem entrenat un model anomenat ChatGPT que interactua mitjançant una conversa. El format diàleg fa possible que ChatGPT respongui preguntes de seguiment, admeti els seus errors, qüestioni premisses incorrectes i rebutgi sol·licituds inadequades.”

ChatGPT

GPT-3.5

La clau de tot radica en el llenguatge GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer 3). Una eina que permet crear continguts i portar converses. Això vol dir que li pots demanar que et faci un treball de cerca de 2000 paraules sobre la Segonda Guerra Mundial, i t’ho farà. O li pots dir que et desenvolupi una pàgina web amb una imatge d’un animal i 3 botons de color vermell, i et crearà el codi corresponent.

I no es queda aquí. Aprèn. Com qualsevol Intel·ligència artificial que vulgui evolucionar, va aprenent dels seus errors, i fins i tot, els detecta.

Per aprofundir una mica més en aquest llenguatge, us recomanem que visiteu el següent article que ho expliquen molt bé:

What is ChatGPT and How You Can Use it

Adrian Twarog ens mostra què és i com podem utilitzar ChatGPT d’una manera simple, i en menys de cinc minuts:

Utilitzar ChatGPT en diferents llenguatges

Pensem que us serà de molta utilitat els següents enllaços on podreu veure exemples de codi d’us de ChatGPT amb diferents llenguatges de programació:

Conclusions

Sembla que aquesta intel·ligència artificial està agafant forma i ja mostra el seu potencial. Però sembla que encara és massa aviat.

Reconeixen que les respostes de ChatGPT, el xat amb intel·ligència artificial, ni són úniques ni son les més òptimes. Suposem, que conforme vagi aprenent, anirà millorant.

Una eina oberta, inicialment gratuita que només demana registrar-te, però que en un futur… bé, és una eina massa poderosa com per a no treure’n profit.


Més informació