Veiem alguns serveis online on trobar pel·lícules, televisions i ràdios gratis. Ja puc avançar que hi ha de tot, continguts en català, castellà i anglès.

Pluto.tv al teu navegador

Pluto.tv

Poc a poc es va fent el seu espai a la TV, tant online com a les nostres Smart TV. Un servei que ja ve a algunes SmartTv com les Samsung, però també ho pots veure a qualsevol navegador d’ordinador o mòbil.

Hi ha molts canals, de diferent temàtica i gratis. Diem gratis, però es mostra publicitat en mig de les pel·lícules o programes.

Aquí teniu el servei. Tot en castellà o anglès.

Rakuten.tv

Rakuten.tv

A l’igual que l’anterior servei, disposa de pel·lícules gratuïtes amb publicitat. Es poden veure també des de qualsevol navegador, ordinador, mòbil o tauleta només visitant el següent enllaç:

Emissores de ràdio gratis online

En aquest servei online, tenim la possibilitat de sentir emissores de ràdio. Hi ha emissores com Catalunya Ràdio o Rac1, passant per Rac105 o Catalunya informació.

Emissores ràdio

Només visitant la seva web, pots prémer qualsevol emissora i sentir-la sense necessitat d’instal·lar res. Visiteu l’enllaç següent si voleu provar-ho:

Archive.org

Aquest és un dels portals més famosos a tot el món. Milions de continguts gratuïts disponibles: videojocs, pel·lícules, música… tot disponible per descàrrega gratuïta. La majoria, això si, en anglès.

No deixeu de visitar-lo perquè és un tresor a Internet

Canals de TV Online

Aquest és un enllaç que intenten anar actualitzant amb els enllaços de desenes de Tv online.

Bé, esperem que tingueu continguts de pel·lícules, televisions i ràdios online gratis suficients. Si en coneixeu més, ens ho feu saber [contacte arroba vadebits punt cat].


Més informació