Ens sumem a aquesta onada de passió pel podcast. Ja tenim el podcast català Vadebits entrega 01 a Ivoox. Un podcast sobre tecnologia en català.

Podcast català Vadebits sobre tecnologia

Intentarem sumar la presència del català a Internet. Un nou podcast en català sobre tecnologia. Parlarem de videojocs, recomanant alguns. Parlarem de programari, donant a conèixer els que creiem que us podem ser d’utilitat. Parlarem de l’actualitat tecnològica amb notícies que ens cridin l’atenció. I finalment, donarem a conèixer alguns insults en català.

Primera entrega podcast

Inicialment allotjarem els podcast a Ivoox, però no descartem fer-ho en un futur a d’altres plataformes com Spotify o YouTube. Aquí podeu sentir la primera entrega del nostre podcast:

En aquest primer mp3 que hem pujat, parlem sobre el videojoc Starship Troopers Extermination, recomanem el programari Krita, repasem breument alguna de les notícies que ens han cridat l’atenció i finalitzem el podcast amb un insult en català…

Poc més de 7 minuts d’un podcast català Vadebits, amb un únic objectiu, que és afegir i sumar més contingut en català a Internet. Posem el nostre granet de sorra en la categoria de tecnologia, que molt al contrari del que sembla, en la nostra llengua no sobren.

No sigueu dolents. Estem començant i és el primer cop que entrem al mon podcast. Sigueu benevolents i no ens critiqueu molt.

Més informació