Aquí tens 10 blogs de tecnologia on t’hauries de subscriure per estar al dia de tota l’actualitat tecnológica al món. Això si, i com deus imaginar, tot en anglès.

Blogs de tecnologia

Ja avanço que per estar al dia de tecnologia de forma general al món, s’ha de saber anglès. No hi ha més. Molts d’aquests blogs tenen la seu a EEUU.

The engadget

Un blog generalista en anglès on parla de maquinari (Apple, HP…), empreses tecnològiques (Facebook, Microsoft…), videojocs, tecnologia de futur… Una mica de tot. Està molt actualitzada. Es veu que hi participen molts editors.

TechMeme

Esdeveniments, notícies en anglès variades de tecnologia que van des de les novetats de Google fins a criptomonedes. Molt actualitzada. El podem considerar com un portal de notícies tecnològiques.

ReadWrite

Un blog de tecnologia amb notícies en anglès que van escrivint especialistes de diferents sectors. Molt tècnic i requereix un cert coneixement de tecnologia i anglès. Startups, lifestyle, smart cities, industrial… són algunes de les categories de notícies

Wired

WIRED és un blog en anglès on t’expliquen la realitat del demà. Obtindràs les últimes notícies sobre tecnològica, ciència, negocis, arts, seguretat i cultura geek. Molt generalista i global.

The Verge

La intersecció de la tecnologia, la ciència, l’art i la cultura. Ofereix en profunditat reportatges i articles de llarga durada, trencant la cobertura de notícies, informació de productes i contingut comunitari d’una manera unificada. The Verge és un ambiciós portal multimèdia fundat el 2011.

Digital Trends

Un portal de notícies en anglès sobre actualitat i futur tecnològic. Esdeveniments o novetats en productes. Al dia de les novetats que treguin empreses com Samsung, Meta, Google, Microsoft… però també d’altres sectors com el de l’automoció. Apartats concrets sobre les novetats sobre maquinari (portàtils, perifèrics…)

ComputerWorld

Molt destinat a tot el món de l’ordinador. Novetats de Windows, Android o Apple. Gmail, Apple maps o Microsoft defender. Articles molt destinats a tenir el teu ordinador al dia i veure el que vindrà.

Mashable

Un portal que divideix les notícies en els apartats: Tecnologia, estil de vida, social, entreteniment i Oportunitats. Cinc categories que intenten englobar totes les notícies sobre tecnologia que proporciona l’actualitat.

TechSpot

Notícies i anàlisis de tecnologia per a una audiència d’usuaris d’energia informàtica, entusiastes de la tecnologia, responsables de la presa de decisions de TI i jugadors de PC. Els principals temes tractats són els videojocs, el maquinari, el programari, els negocis tecnològics, els mòbils i la seguretat. TechSpot és una publicació veterana que publica notícies des de 1998.

TechEBlog

TechEBlog us porta les últimes notícies tecnològiques, gadget i geek de tot el món. Molt destinada al dia a dia. Sense menú principal. Entres i a llegir notícies. Has de seguir-ho diàriament o posar-ho a un client RSS per poder-ho seguir de forma més clara.

En podreu trobar molts més a:

Veiem si el pròxim blog, fem un semblant només amb blogs de tecnologia en català. Però ja us avanço que és difícil. Podríem dir que a Internet, tots els blogs en català són de temàtica molt concreta. Però ho intentarem.


Més informació