En moltes ocasions, volem penjar captures de pantalla a Twitter o Facebook en forma de petits GIFs animats. Així evitem enllaços a YouTube o Vimeo. Veiem com convertir un vídeo MP4 en una animació GIF.

Convertir MP4 a GIF animat

Fixeu-vos a l’exemple que us comento. puntCat ha convertit un vídeo, que suposem ha capturat o descarregat d’alguna plataforma, i l’ha convertit en GIF per penjar-lo a Twitter i tothom ho pugui utilitzar. Veieu la piulada incrustada en acció:

Per cert, a la mateixa piulada trobareu un perfil on trobar més GIFs en català. però anem per feina. Quines eines podem utilitzar per convertir vídeo mp4 a animacions GFS?

Us mostro dos que són online, gratuïtes però amb alguna limitació:

EzGIF

Senzilla d’utilitzar. Puges el vídeo mp4 i te’l converteix a GIF animat. Això si, hi ha un límit de 100MB del vídeo que puges.

A més, trobaràs altres eines d’edició d’imatges online gratuïtes.

MakeaGIF

Una altra eina escollida per la seva senzillesa a l’hora de treballar. Puges el vídeo MP4, aquesta amb un límit de 25MB i et crea el GIF animat que pots descarregar al teu PC.

A l’igual que l’anterior, al seu menú principal trobareu altres eines d’edició d’imatges i vídeos.

Esperem que us hagi sigut d’utilitat aquestes dues eines per convertir vídeos mp4 a animació gif totalment gratuïtes i online.


Més informació