Aquí us deixo un vídeo que he creat amb 10 videojocs Shoot’em up verticals de la MAME. Un Shoot’em up vertical és el que coneixem com el mata marcians de tota la vida, i en aquest cas, només els verticals. El jugador està a la part inferior de la pantalla, i li van sortint els dolents per la part superior.

Emulador videojocs MAME

El vídeo

Espero que gaudiu d’aquest vídeo que ja fa uns anys vaig gravar jugant a l’emulador MAME de màquines recreatives.

Podeu veure els següents videojocs de l’emulador MAME en acció:

  • 1943 Battle for Midway
  • Armed Formation
  • Aero Fighters
  • Air Duel
  • Air Gallet
  • Alpha Mission
  • Arbalester
  • Armed Police Batrider
  • Ashura Blaster
  • Bells & Whistles

Personalment, és el 1943 i l’Aero Fighters els videojocs que més vaig jugar. El Bells & Whistles és el que mirava com jugava un amic meu. Era un crack, però jo no hi havia manera. Vaig deixar moltes monedes de 25 pessetes…

No estan escollits per ser els millors o més espectaculars. Estic recollint algun dels llocs i fent compilacions segons el tipus de joc. En aquest cas Shoot’em up verticals, molts dels quals segur que ja coneixeu.

Jo us avanço que som uns fanàtics dels emuladors de consoles. Us anirem presentant algun d’ells i intentarem crear vídeos amb retro-anàlisis de videojocs.


Més informació