Es filtren notícies sobre moviments de Windows a Google Stadia i Steam Desk. Coneguem les dues plataformes i veiem com Microsoft col ficar-hi els tentacles.

Google Stadia

Stadia és la plataforma de jocs de Google que et permet jugar a videojocs a l’instant a les pantalles compatibles que ja tens. Reprodueix jocs en continu directament als teus dispositius compatibles preferits. Els jocs estaran a punt sempre que tinguis Internet, sense haver d’esperar que s’instal·lin, es baixin o s’actualitzin.

Google Stadia

Si tens internet i un dispositiu compatible (mòbil, tauleta o PC), podràs jugar a la plataforma.

Steam Desk

Steam Deck aporta els jocs i les funcions de Steam de forma portàtil. Una consola on podràs fer us d’Steam i jugar a tots els seus jocs, de forma còmoda i ràpida.

Steam Desk

Diferents configuracions i diferents preus segons seleccionis. Una manera diferent de gaudir Steam.

Veieu l’anàlisi que fan de Steam Desk

Windows a Google Stadia i Steam Desk

Doncs bé, ara que sabem que és Google Stadia i Steam Desk, anem al grà. Microsoft windows es fica a les dues plataformes de manera diferent:

A Google Stadia, sembla que estan creant un emulador de Windows que permetrà jugar a molts des seus jocs.

Per altra banda, Steam Desk ja ultima drivers per poder instal·lar directament Windows a la seva consola portàtil.

Sembla ser que Microsoft mou tentacles i es va ficant a les plataformes, amb els jocs com a motiu. Potser a Stadia, això li pot donar una mica d’oxigen i fer que la gent hi cregui una mica més, però a Steam, ho veig una mica complicat. Però al món dels jocs, res no està escrit. Veurem com reacciona els Gamers.


Més informació