Ja tenim un nou servei en català, un escurçador d’enllaços. puntCat ens torna a donar bones notícies posant en marxa un nou servei online.

Servei en català escurçador d'enllaços

Si ja la setmana passada, puntcat ens sorprenia amb un servei per enviar fitxers grans gratis en català, simultàniament ens posa en marxa un servei per escurçar enllaços.

Us presentem l’escurçador d’enllaços en català:

Si teniu un enllaç d’aquest tipus:

https://vadebits.cat/enviar-fitxers-grans-gratis-i-en-catala/

Si l’heu de posar a qualsevol xarxa social, concretament a Twitter, això us consumirà molts caràcters dels 160 que teniu per escriure. Hi ha per internet serveis online gratuïts, que us escurcen els enllaços i així, estalviar en caràcters.

En l’exemple, deixaria l’enllaç en aquest:

https://ja.cat/zjJ5S

Canvia, no? Passem d’un carro d’enllaç a un molt més curt. I no només això, una vegada l’escurces, et deixa descarregar el codi QR per posar-lo on vulguis.

ja.cat està basat en Polr 2, una plataforma oberta per a escurçar enllaços. Troba més informació a la seva pàgina de GitHub, o bé, al web del projecte. Polr utilitza una llicència GNU GPL.

Aquest tipus de serveis son un pas més en digitalitzar en català tot tipus d’aplicacions, eines i recursos en català. Feu-los servir tot el que pugueu.


Més informació