Ens pot passar que després de migrar el nostre Prestashop a un nou servidor, que les imatges no es carreguin. Veiem el procés per solucionar el problema quan no es carreguen les imatges al migrar Prestashop.

Encetem aquesta nova categoria de tutorials relacionats amb la venda online. Prestashop, Woocommerce o Shopify son alguns dels temes que tractarem (uns més que d’altres).

Una vegada decidim traspassar o migrar el nostre prestashop de servidor, normalment de local a un servidor de producció, ens podem trobar amb molts problemes. Des del canvi de treballar sense certificat de seguretat SSL a haver d’aplicar-lo fent que afecti a tots els enllaços fins al problema que tractarem en aquest article.

Un error molt comú que ens pot passar és, que no ens carreguin les imatges. Segur que investigant per Internet, el primer que farem és netejar caché. Després, regenerar les miniatures de les imatges, i quan tot això no funcioni, farem aquests passos com a última opció.

1. Tràfic & SEO

Anirem al menú principal del panell de Prestashop, i escollirem les opcions:

Menú principal > Paràmetres de la botiga > Tràfic & SEO

Aquí teniu la captura

2. desactivem URL amigables

El segon pas, seria desactivar les URL amigables a la nostra botiga online. Ho farem a l’apartat:

Configuració de URLs

Li donarem a la opció de desactivar les URL amigable. Premem sobre el botó guardar. En aquest moment, a la botiga molts enllaços han deixat de funcionar (han canviat)

3. Tornar a activar URLs amigables

Doncs si, una vegada desactivat, tornem a activar la mateixa opció. És l’autofamós, reiniciar informàtic que moltes vegades funciona.

Ara, el problema on no carreguen les imatges al migrar Prestashop de servidor, hauria d’estar solucionat i ja hauríeu d’estar veient les imatges.

Com sempre, recomanem fer còpies de seguretat abans de tocar res de la vostra botiga online. No ens fem responsable del que us pugui passar.


Més informació