En aquest article, us donem a conèixer unes pàgines web on es poden aconseguir recursos per crear videojocs. Algunes ofereixen continguts gratuïts, i d’altres de pagament. Si penseu fer algun videojoc, aquest article us pot venir molt bé.

Itch-io

Hi ha una mica de tot. Des de sprites de personatges, fons de jocs, tilesets o gui’s. Comencem amb les pàgines:

CraftPix.net

Excel·lent pàgina amb continguts per desenvolupar jocs de molta qualitat. Els personatges, porten totes les fases de moviment. Els fons de jocs, impressionants.

CraftPix

Game-icons.net

Pàgina on podeu descarregar tota classe d’icones pel vostre videojoc.

Itch.io

Una de les pàgines més conegudes i visitades per descarregar continguts per a videojocs. Hi ha de tot. de molta qualitat, i de no tanta. De pagament i gratuït.

OpenGameArt.org

Una altra pàgina molt visitada i coneguda pels que desenvolupen jocs, sobretot en 2D. Hi ha de tot, tant de qualitat com a preu.

GameDevMarket.net

Un portal destinat a la venda de recursos per crear jocs. Hi ha un aparta de continguts gratuïts (és l’enllaç que us he posat). Hi hde bona i no tant bona qualitat.

reinerstilesets.de

Un dissenyador particular que facilita tota la seva feina en forma de tilesets de molt bona qualitat per a qui vulgui fer-les servir als seus videojocs.

Esperem que amb aquests enllaços, tingueu recursos per crear els vostres videojocs. Segur que hi ha més pàgines, ens les podeu fer arribar als comentaris.


Més informació