Aquí descobrim 5 canals YouTube en català, de diferents temes, que us poden agradar. Tots en català i molt actualitzats.

Darth Segador Canl YouTube

La Sotana

És presenten com “un programa d’esports, és a dir de futbol, és a dir del Barça, és a dir de Messi.” Parlen de l’actualitat blaugrana sense cap mena de filtre. Van portant convidats als que posen incòmodes amb preguntes de l’estil: “Quina relació has tingut amb la cocaïna”

També estan a Spotify, Ivoox… en forma d’àudio.

Canal Clàssic

Un canal de sèries i pel·lícules clàssiques en català. Pel·lícules dels anys 30 com “Bojos dels aires”, dels anys 40 com “Oliver Twist”, dels anys 50 com “La batalla del riu de plata”, dels anys 60 com “Sodoma i Gomorra”, dels 70 com “La vida de Brian” i dels 80 com “Dune”

Totes les sèries i pel·lícules doblades al català. Canal obligatori pels amants del cinema.

El búnker

El Búnker és un programa que s’emet a Catalunya Ràdio. Més que canal, el Búnker està dintre del canal de Catalunya Ràdio en forma de llista de reproducció. Es defineixen com “Ràdio clandestina amb Jair Domínguez, en Peyu i Neus Rosell. A les 10 de la nit, de dilluns a dijous.”. Si no pots sentir-los, pel que sigui, aquí us deixem la llista on anar a gaudir dels seus programes.

XBoxers catalans

Si vols estar al dia de la consola de videojocs de Microsoft, aquest és el teu canal. Analitzen jocs, comenten notícies actuals de les Xbox, fan entrevistes… pels amants dels videojocs, i en català, Xboxers catalans

Darth Segador

Star Wars en català. Pels seguidors de la saga de la família més famosa de les galàxies. Tota l’actualitat, inclòs les últimes notícies de Disney respecte a les sèries Andor, El llibre de Boba Fett, The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi o l’última anunciada Ahsoka.

Esperem que us hagin agradat aquests canals de YouTube en català. La cosa no es queda així, i ja estem preparant un altre post amb 5 canals més que heu de tenir a l’agenda.


Més informació