Comparat amb altres idiomes, el català te pocs canals de videojocs a YouTube. Un d’ells, i que heu d’afegir a la vostra llista de canals YouTube sobre videojocs en català, és Gaming.cat

Gaming.cat canal youtube

Encetem un nou tipus d’entrades al nostre blog, amb la finalitat d’aconsellar canals, tant de YouTube, com Twitch sobre tecnologia, amb l’únic requisit que sigui emès en català.

Comencem amb Gaming.cat. Un canal a YouTube sobre videojocs en català. Emeten competicions que ells fan i un programa anomenat “Cinc Minuts” on els seus col·laboradors van explicant a quins videojocs han jugat últimament.

Destacaré, perquè m’agrada, l’edat dels que hi participen. I si, els que tenim més de 30 anys juguem a les consoles. I sí, hi ha jugadores molt bones i expertes. Anem deixant enrere les etiquetes de qui pot i qui no pot jugar.

Jo tinc més de 45 anys, i jugo a la PlayStation i al PC. Sóc més de PC. Tinc una modesta col·lecció de consoles, i de tant en tant jugo a la Nintendo 64, Mastr System o Super Nintendo. Què passa?

Exemple de programa

M’agrada l’espontaneïtat, els continguts, l’edició, la qualitat del so, el dinamisme… No dubteu, afegiu a la llista dels vostres canals YouTube sobre videojocs en català a Gaming.cat !!!


Més informació