Veiem Popup Maker de WordPress, un plugin que permet d’una forma senzilla crear popups per al teu blog. Disposa d’una versió gratuïta i la versió Pro amb moltes més opcions.

Una bona manera de destacar una acció o contingut a la teva web, és utilitzar un popup. Un exemple clar seria mostrar un formulari d’alta a la Newsletter.

Un mòdul que permet fer-ho és Popup Maker de WordPress. Com hem comentat abans, amb una versió gratuïta més que suficient per a la majoria d’empreses, i la versió de pagament molt més professional i amb moltes més opcions.

PopUp Maker

Us deixo l’enllaç del plugin a la part inferior de l’article. Igualment, si el cerqueu al vostre apartar de plugins, el trobareu i el podreu instal·lar en un sol click.

Opcions del plugin

Són moltes les opcions que tenim a la versió gratuïta. Veiem alguna d’elles:

Des del llistat de popups creats, podem deshabilitar-los o habilitar-los prement sobre un botó, i veurem també la cookie que utilitza. Molt important si us esteu barallant amb la llei de Cookies.

PopUpMaker llistat

Amb els triggers, podem decidir quan s’ha d’activar el popup. En quin moment, acció o en quin segon ha de sortir el nostre popup

PopUp Maker triggers

En un altre apartat, podem escollir com s’ha de veure el nostre popup, on ha de sortir. Part inferior, al centre de la web…

PopUp Maker aparença

Una vegada escollit on volem mostrar el nostre popup, toca veure l’aparença. Podem assignar un tema amb un desplegable.

PopUp Maker tema

Però el plugin ens dona la possibilitat de modificar aquests temes o crear de nous. Ho farem a l’apartat corresponent ‘Temes’ del plugin.

PopUp Maker editar tema

Per últim, el botó de tancar el popup. Pots personalitzar-lo per ajustar-lo a les teves necessitats.

PopUp Maker botó tancar

En definitiva, PopUp Maker de WordPress, és un plugin que hem de tenir al nostre llistat de recursos WordPress interessants. Senzill d’instal·lar i configurar. Ara, el resultat final, dependrà molt de la vostra habilitat de disseny si no utilitzeu els temes que venen per defecte.


Més informació